VTT. Een dramady

vtt_intro_logo-e-dVier personages op drift. Een enigszins verlopen veertiger die vanuit de pittoreske haven van Medemblik dure boten probeert te verhandelen, maar wiens verleden en toekomst allesbehalve pittoresk zijn.

Zijn Franse vader van adellijke komaf die zijn beperkte afmetingen probeert te compenseren door op internationale schaal onprettig extremistische politiek en erotiek te bedrijven.
Een afgezwaaide, op mannen en geld beluste journaliste met diep verborgen agenda’s en emoties (ergens doet ze aan Mata Hari denken).
Haar oudere echtgenoot, een projectontwikkelaar met de FIOD en nog veel meer op zijn hielen.

 

Een dramady over het failliet van oude idealen & ideologieën en de dreiging van nieuwe. Over de stuurloosheid van de moderne, naar te veel hunkerende mens. Een hedendaagse versie van Edgar Allan Poe’s fameuze verhaal ‘Fall of the House of Usher’.

 

Waar staat dat ‘VTT’ eigenlijk voor? Valtion Teknillinen Tutkimuskeskus (Technisch Onderzoekscentrum Finland)? Vélo Tout Terrain, oftewel ‘mountainbike’? Vereniging voor of tegen Tenenkrommende Thuis-hobbyisten? Voltooid Tegenwoordige Tijd?

 

VTT. Een pittige mix van toneel en film.

 

Klik hier voor de eerste akte. Wil je daarna de rest ook lezen? Laat het me even weten door op dit bericht te reageren (zie hieronder), of stuur me een mailtje. Benieuwd naar wat anderen ervan vinden? Klik hier.

Klik hier om te reageren.

sluiten

Schrijf een reactie: